Настаняване

Вили Беевски се намират в живописното село Гела, известно със свойте гайди и история датираща още от тракийско време. Те са раположени в началото на селото в махала наречена Магарджица, заобиколена от тучни поляни и аромат на вековни борове.

На нашите гости предлагаме настаняване в две съседни вили. Те се отдават напълно самостоятелно и предлагат възможност за една наистина незабравима почивка в сърцето на Родопа планина. Има възможност за наемане на основната Вила 1, която може да приеме до 10 човека и при неоходимост се отдава и Вила 2, която е с капацитет до 6 човека.

Доброто ви прекарване тук е гарантирано.

 

 

Вила Беевски села Гела

Вила 1

Вила 1 е на два етажа и предлага на свойте гости настаняване в четири двойни стаи и всекидневна. На етаж има по един санитарен възел и обща баня. Нормалното запълване на вилата е за осем човека, но може да поеме и до десет, като двама спят на разтегем диван в всекидневната...

Вила Беевски села Гела

Вила 2

Вила 2 е на два етажа и предлага на свойте гости настаняване в две двойни стаи на вторият етаж и две единични легла на първият. Има един санитарен възел с баня. Нормалното запълване на вилата е за шест човека...

Почувствайте магията на Родопите в едно от най-старите села, родно място на митичния певец Орфей и се докоснете до истинската страна на природата. Доброто ви прекарване тук е гарантирано.
Село Гела се намира в сърцето на Родопите, в Перелишкия дял на планината. Отстои на шест километра от Широка Лъка. Най-близките села са Солища (до него стига 9-километров път) и Стикъл. Наблизо са хижа Ледницата, хижа Перелик, връх Голям Перелик (2191 m), връх Малък Перелик (2147 m), връх Шилестата чука (2180 m), връх Орфей (2188 m) и връх Чаева чука (1922 m). Западно от селото се намира и пещерата Ледницата.


виж още...