Вила Беевски

ЗАКРИТ БАСЕЙН

Между двете вили е разположен басейна с размери 7м. на 3м. и дълбочина 1.30м. разполагащ със система за филтриране и затопляне от слънцето на водата. Температурата на водата е в порядъка на 26 - 31 градуса и е на разположение само за гостите на вилите функциониращ от средата на юни до края на септември. В помещението има душ за удобство на нашите гости. Басейна е покрит, което дава възможност за ползването му и в по-прохладните дни.

Зад басейна има затревени плошадки за слънчеви бани с шезлонги и чадър, също така и детска площадка с люлки, пързалка и голяма детска къща, пълна с играчки.

Доброто ви прекарване тук е гарантирано.

 

 


Резервирай

Почувствайте магията на Родопите в едно от най-старите села, родно място на митичния певец Орфей и се докоснете до истинската страна на природата. Доброто ви прекарване тук е гарантирано.
Село Гела се намира в сърцето на Родопите, в Перелишкия дял на планината. Отстои на шест километра от Широка Лъка. Най-близките села са Солища (до него стига 9-километров път) и Стикъл. Наблизо са хижа Ледницата, хижа Перелик, връх Голям Перелик (2191 m), връх Малък Перелик (2147 m), връх Шилестата чука (2180 m), връх Орфей (2188 m) и връх Чаева чука (1922 m). Западно от селото се намира и пещерата Ледницата.


виж още...