Вила Беевски

Вила 1

Вила 1 е на два етажа и предлага на свойте гости настаняване в четири двойни стаи и всекидневна. Нормалното запълване на вилата е за осем човека, но може да поеме и до десет, като двама спят на разтегем диван във всекидневната.

Вилата предлада два отделни санитарни възела на етаж и обща баня, две тераси разкриващи прекрасни гледки към величественият Карлък, голяма всекидневна в Родопски стил с кухненски бокс.

Вилата е оборудвана със сателитна телевизия, DVD, климатик, пералня, съдомиална машина, телвизори във всяка стая, хласилник, напълно оборудвани две кухни, едната от които в барбекюто, с всичко необходимо за изкарването на една перфектена почивка.

Пред вилата има голямо покрито барбекю за 15 човека с напълно оборудван кухненски кът, хладилник, съдомиялна машина, посуда, голям телевизор, пещ, камина и автоматизиран шиш за печене на родопско чеверме или пилета на грил.

Централно парно отопление през зимата, а през лятото детски кът и закрит басейн.

Доброто ви прекарване тук е гарантирано.

 

 


РезервирайРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Вила Беевски

Стая 1

Разположена на вторият етаж, с две отделни легла, гардероб и тераса.

Вила Беевски

Стая 2

Разположена на вторият етаж, с две отделни легла, тераса, преходна със стая 3.

Вила Беевски

Стая 3

Разположена на вторият етаж, с голяма спалня, преходна със стая 2.

Вила Беевски

Стая 4

Разположена на първият етаж, с двойно легло тек и половина.

Вила Беевски

Всекидневна

Разположена на първият етаж, с разтегателен диван, кухня и камина.

Вила Беевски

Баня

Разположена на вторият етаж + допълнителна тоалетна на етаж 1.

Почувствайте магията на Родопите в едно от най-старите села, родно място на митичния певец Орфей и се докоснете до истинската страна на природата. Доброто ви прекарване тук е гарантирано.
Село Гела се намира в сърцето на Родопите, в Перелишкия дял на планината. Отстои на шест километра от Широка Лъка. Най-близките села са Солища (до него стига 9-километров път) и Стикъл. Наблизо са хижа Ледницата, хижа Перелик, връх Голям Перелик (2191 m), връх Малък Перелик (2147 m), връх Шилестата чука (2180 m), връх Орфей (2188 m) и връх Чаева чука (1922 m). Западно от селото се намира и пещерата Ледницата.


виж още...