Вила Беевски

Вила 2

Вила 2 е разположена зад основната къща и е на два етажа и предлага на свойте гости настаняване в две двойни стаи и всекидневна. Нормалното запълване на вилата е за шест човека, като две от леглата са във всекидневната.

Вилата разполага с баня и тоалетна, тераса разкриваща прекрасна гледки към величественият Карлък, всекидневна с макък кухненски бокс.

Вилата се отдава като допълнение към основната къща.

Пред вилата има голямо покрито барбекю за 15 човека с напълно оборудван кухненски кът, хладилник, съдомиялна машина, посуда, голям телевизор, пещ, камина и автоматизиран шиш за печене на родопско чеверме или пилета на грил.

Централно парно отопление през зимата, а през лятото детски кът и закрит басейн.

Доброто ви прекарване тук е гарантирано.

 

 


РезервирайРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Вила Беевски

Стая 1

Разположена на вторият етаж, с голяма спалня, гардероб и тераса.

Вила Беевски

Стая 2

Разположена на вторият етаж, с голяма спалня, гардероб и тераса.

Вила Беевски

Всекидневна

Разположена на първият етаж, с две отделни легла диван, кухненски бокс.

Вила Беевски

Баня и тоалетна

Разположена на първият етаж.

Почувствайте магията на Родопите в едно от най-старите села, родно място на митичния певец Орфей и се докоснете до истинската страна на природата. Доброто ви прекарване тук е гарантирано.
Село Гела се намира в сърцето на Родопите, в Перелишкия дял на планината. Отстои на шест километра от Широка Лъка. Най-близките села са Солища (до него стига 9-километров път) и Стикъл. Наблизо са хижа Ледницата, хижа Перелик, връх Голям Перелик (2191 m), връх Малък Перелик (2147 m), връх Шилестата чука (2180 m), връх Орфей (2188 m) и връх Чаева чука (1922 m). Западно от селото се намира и пещерата Ледницата.


виж още...